Cimbrerne

Sportsdykkerklubben Cimbrerne, Hadsund
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Login  

Share | 
 

 Regler for div. i klubben

Go down 
ForfatterBesked
Tom AndersenAntal indlæg : 9
Join date : 20/05/10
Age : 56
Geografisk sted : Hadsund

IndlægEmne: Regler for div. i klubben   Fre jan 28, 2011 9:32 pm

Reviderede særregler - dykkerklubben Cimbrerne


1. Leje af klubhus

Man skal have været medlem af klubben i ét år for at kunne leje klubhuset til et privat arrangement. Klubmedlemmers kærester, koner og egne børn kan også leje klub¬huset.

Der erlægges et depositum på kr. 1.000,-. Vedkommende får kr. 800,- tilbage, når klubhuset er rengjort og fundet i orden. Eventuelle skader på klubhuset betales af lejer. Klubhuset kan ikke udlejes nytårsaften, men medlemmerne er velkomne til at hygge sig i klubregi.


2. Lån af kompressorer

For at kunne tage den store kompressor med på en klubtur skal der være mindst fire klubmedlemmer med på turen. Turen skal have været på aktivitetskalenderen eller opslået i klubhuset. Udlån aftales med kompressormanden.

Når den store kompressor er ude, skal den lille kompressor fra svømmehallen stilles ned i klubhuset efter aftale med John Andersen. Der erlægges et depositum på kr. 400,-, som refunderes, når kompressorerne er tilbage på deres pladser.

Den lille kompressor kan tages med på ture, hvor fyldning sker på land - den må ikke tages med på sejlture. Kompressoren må kun udlejes til medlemmer, der har været på kompressorkursus. Fyldes der flasker for ikke-medlemmer, skal der betales kr. 2,- pr. flaskeliter.


3. Fyldning af flasker

Alle medlemmers flasker skal være godkendt af Sikkerhedsudvalget på det årlige flaskeeftersyn. Hvis man ikke har mulighed for at møde til flaskeeftersyn, kan der laves aftale om eftersyn på et andet tidspunkt. Bliver eftersynet ikke bragt i orden, koster det et halvt års kontingent, og man mister retten til at få fyldt flasker. For at kunne fylde flasker skal man have været på kompressorkursus og være godkendt af bestyrelsen


4. Leje af gummibåd

Der skal være minimum fire dykkere ombord på en dykkertur. Mindst to skal være medlem af klubben for at kunne leje gummibåden. Det koster kr. 100,- om dagen at leje båden. Der skal betales olie og benzin. Betalingen skal ske til bådudvalget. Efter år 2001 skal bådføreren have speedbådskørekort eller duelighedsbevis.


5. Ekskluderede medlemmer

Hvis et ekskluderet medlem vil være medlem af klubben igen, skal emnet først tages op på næstkommende generalforsamling.


6. Våben

Våben og ammunition må ikke forefindes i klubben.

- o 0 o -
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Regler for div. i klubben
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Cimbrerne :: Velkommen til Cimbrernes forum :: Information om Sportsdykkerklubben Cimbrerne-
Gå til: